Pulmad Glehni lossis

Selle hooaja kampaania:

 

Pulmad Glehni lossis koos pulmalaua ja tordiga

 

50 -le inimesele maksumusega 1999 EUR

Mis me selle eest Teile pakume?

Nõmme looduskaunis pargis asuv ajalooline Glehni loss, mis on oma hubasuse, küünlasära ja kivise iluga meeldejääv kõigile.

Lossi ees ootavad  2 kelnerit noorpaari vahuveini (kliendi alkohol) ja puuviljadega.

Saalis kaetud ilus valge pulmalaud, mis on kaunistatud küünalde ja roosilehtedega

Noorpaaril koos nende vanematega on eraldi seeliku ja lilledega kaunistatud laud.

Külluslik külmlaud on kaetud buffeena, kus iga külaline saab võtta, mida ise soovib.

Soe söök serveeritakse vaagnatel lauda.

Õhtu saabudes pakume külalistele pulmatorti ja kohvi.

 

Marin Mäesalu                                         Annika Kiisa

56 682 079                                             6525076   5028009

Catering Mäesalu juht                            Glehni lossi haldusjuht

 

marin@cateringmaesalu.ee                    annika.kiisa@ttu.ee

PUUVILJAVALIK

Puuviljavalik vastavalt hooajale                                                                     

 

PEAROOG                                                               ________________

                        Muscovado suhkru ja dijon sinepiga glasuuritud   seavälisfilee                                                                             Koorene kaste eesti võis praetud šampinjonidega

                        Keedetud kartul värske tilliga                                                                     

Wokitud värsked aedviljad seesami õliga                                                   

Must leib, sai, kukkel, toorjuustuvõi

                       

KÜLM BUFFEE LAUD                                         ________________

Salativalik                                                                  ________________

Traditsiooniline kartulisalat sinepise majoneesikastmega                                

Suhkruse pirni juustusalat singi ja röstitud mandlitega                                   

Klassikaline rosolje                                                                                          

Roheline salat  feta juustu, aedvilja ja mündi-laimi kastmega                      

  

Kalavalik                                                                   ________________

Meresoolahelveste ja eesti viinaga soolatud lõhe kalamarjapärlitega           

Kuumsuitsu forelli, ürdi, toorjuusturulaad                                                   

Traditsiooniline õrnsoolaheeringas punase sibula ja koorega                              

Kohevas ürdi-õlletaignas praetud valge kala riivkurgi-tillikastmega            

Täidetud munad munavahuga                                                                                              

 

Lihavalik                                                                   _______________

Kanaribad paneeritud seesamiseemnetes ja käsitsi valmistatud

riivsaias kirsi-chilli kastmega                                                                        

Kadakamarjade ja muscado suhkru glasuuris küpsetatud  roastbeaf  

maasika palsamikastmega                                                                               

Klassikalised singirullid juustu-küüslaugu täidisega                                    

Friteeritud suitsumaitselised krõbedad  minisnitslid  kollase

ploomi kastmega                                                                                             

 

Dessert                                                                      _______________

Kohupiimatort martsipani kattega                                                                

Kaunistatud  elusate lilledega                                  

 

            Joogid                                                                        _______________

Mustsõstra-vaarikamorss                                                                  

Sidruni-kurgi-laimivesi kannus                                                               

Kohv, tee,  piim, suhkur