21 January 00:00

Pulmamenüü II

Avajoogi kõrvale   
Käsitsi valmistatud  mascarpone sokolaadi trühvel pähkli paneeringus

                                                
Soe  buffee

Pearoog                                                                 
Norra lõhefilee broccoly paprika duo  fritatta   
                                  värske basiiliku-estragoni -valge veini kastmega
Pestokreemi ja Brie juustu täidisega  praetud kanafilee  
                                    carrine  koorekaste  värskelt  riivitud laimikoorega
Rosmariini-küüslaugused ahjukartulid                                                                 
Karamellitud baby porgandid ,  punase sibula ja paprikaga


 

Leivatooted
Kuklid, must leib , röstitud leivalaastud , soolapulgad , pikk sai  ürdi-toorjuustuvõi

   

Külm buffee-  

                                                         
Salativalik      

Kihiline kartuli- mustaploomisalat suitsukeele ja sinepise kastmega                                                          

Röstitud munataime ja suvikõrvitsalõigud ruccolapadjal  serveeritud  krevetikastmega

Hiina kapsa-tumeda viinamarjasalat Rannamõisa suitsukana,  carrise koorekastme ja pistaasia pähklitega

Munanuudli pestosalat päikese kuivavatud tomati ja  seedermänniseemnetega 

Kalavalik
Peedimarinaadis laagerdatud  lõhefilee  musta ja rohelise oliivi dekooriga

Õrnsoola  Norra siiafilee kalamarjapärlite  marineeritud sibulal

Peipsi kuumsuitsulatika terriin  mustal leival  kalamarjapärlitega

Külmsuitsuheeringa mascarpone trühvel  paneeritud riivleiva- indiapähklis

Tallinna kilufilee rukkileivapuru , vutimuna ja  praetud kartulirosettidega

     

                            
Lihavalik                                                               
Klassikalised kevadrullid  aedvilja-Otepää suitsuliha täidisega  musta muraka kastmega
Riimsoolatud  pardifilee peedi carpacco, musta ploomi palsami  ja  krõbeda  prosciuttoga 

Krõbedad  kana-juustupallid  seesami paneeringus   chilly-jõhvika kastmega

Musta ploomiga pikitud ja värske pipraga  glasuuritud  veise roastbeaf tomatikastme ja capparitega

 

Taimetoit

Suvikõrvitsa pliinid  koore-kurgi kastmega

Kartuli-juustupallid küüslauguse koore kastmega                               
 

Joogid                                                                
Mustsõstra-vaarikamorss                                            arvestuseta                                                  
Sidruni-kurgivesi  mündilehtedega  kannus                 arvestuseta
Kohv, tee,  piim  suhkur  , sidrun  

                                                                  

Maksumus ühe inimese kohta  15.80  eur


 Hinnale lisandub käibemaks
 Min. tellimus 25  inimest