Pulmamenüü III

 

Avajoogi kõrvale magus suupiste                                                           
Käsitsi valmistatud  apelsini-ingveritrühvel  küpsisepuru ja valge sokolaadiga

  

Leivatooted

kuklid, pikk sai, seesami soolapulgad 

must leib 

ürtidega maitsevõi

                                             
Pearoog                                                                
Tumeda  õlle- sinepi glasuuriga  küpsetatud sea välisfilee
Eesti taluvõis praetud kukeseene koore kastmega
Krõbe proschiutto-juustu kanafilee seesami-mandli paneeringus 

Laimi bešamellkaste
Rosmariini küüslaugused  ahjukartulid                                                                         
Ahjus küpsetatud  porgandi, juurselleri, suvikõrvitsa, broccoly segu ürtidega 

                       
Külm buffee- 

                                                         
Salativalik                                                                
Klassikaline kartulisalat Lastevorsti ja sinepise majoneesi kastmega

Cesari salat  kana ja klassikalise cesari kastmega

Waldorfi salat  krõbepeekoni ,  tumeda viinamarja ja kreeka pähkliga

Encore Courme salat-ruccolasalat mango julienne, röstitud seente ja chillyporgandilaastudega

                                                                  pruunisuhkru-chillykrutoonide ja viinamarja vinegretiga

 

Köögivili ja lisandid

Marineeritud kurk Saaremaa meega

 

Taimetoit

Kartuli-seene draanikud  ürdi hapukoorega

Kevadrullid aedvilja täidisega musta musraka kastmega

 

Kalavalik                                                                  
Peedimahlaga marineeritud  soolalõhe  kartulirosettide ja  kreveti-tilli-koorekastmega
Soolasiig kalamarja  , rukkileivapuru  ja marineeritud punase sibulaga
Külmsuitsuheeringa-metsaseene tartar soojade rukkijahust pliinidega

Kilu-vutimunatrühvel paneeritud riivleivas  tartar kastmega

Täidetud munad  munavahuga 
 

                        

Lihavalik                                                                  
Piprasegu ja sinepi glasuuriga küpsetatud  roastbeaf 
vaarika palsami ja granaatõunaseemnetega
Yakitori juustused õhulised kanapallid teryaki kastmega

Krõbedad minisnitslid seakaela karbonaadist kollase ploomikastmega

Glaseeritud seaküljekonfit  õuna-varsellerisalatiga bruchettal

Karbonaadirullid juustu-suistupeekoni täidisega

 

Joogid                                                                 
Mustsõstra-vaarikamorss                                                           arvestuseta                                          
Sidruni-kurgivesi  mündilehtedega kannus                                 arvestuseta
Kohv, must ja roheline  tee,  piim  suhkur, sidrunilõigud                                              

 

Maksumus ühe inimese kohta  15.40  eur
 Hinnale lisandub käibemaks
 Min. tellimus 20  inimest